AnaSayfa / Genel / Kahve falında topraktan ekmek çıkarmak

Kahve falında topraktan ekmek çıkarmak

Kahve falında topraktan ekmek çıkarmak mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine, problemlerini çözeceğine, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına, sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine, sorunlarının ortadan kalkacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında topraktan ekmek çıkarmak gördüyseniz:

  • Hazırlık yapılması gereken şeyleri ihmal etmemelisiniz.

Kahve falında topraktan ekmek çıkarmak gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında toprak altından insan çıkarmak girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine inanılır.

Kahve falında topraktan çıkarmak aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında topraktan meyve çıkarmak tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında topraktan marul çıkarmak zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına işarettir.

Kahve falında topraktan patates çıkarmak atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, işlere burnunu sokan insanlar olacağına yorulur.

Kahve falında topraktan mantar çıkarmak sorunların kısa zamanda temizleneceğine, dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine rivayet eder.

Kahve falında topraktan havuç çıkarmak herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir