AnaSayfa / Genel / Kahve falında toplum içinde osurmak

Kahve falında toplum içinde osurmak

Kahve falında toplum içinde osurmak kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına, kafasının boşalacağına, resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, kara kara düşüneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında toplum içinde osurmak gördüyseniz:

  • Eğlencenin dozunu kaçırmamalısınız.

Kahve falında toplum içinde osurmak uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine işaret eder.

Kahve falında toplumda osurmak böylece aynı hataları yapmayacağına, kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına alamet eder.

Kahve falında toplum içinde tuvaletini yapmak iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında toplum içinde kaka yapmak attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine yorulur.

Kahve falında toplum içinde olmak musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında toplum içinde yellenmek anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında toplum içinde banyo yapmak evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında toplum içinde namaz kılmak maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, herkesin istediği şeye kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir