AnaSayfa / Genel / Kahve falında toplum içinde tuvaletini yapmak

Kahve falında toplum içinde tuvaletini yapmak

Kahve falında toplum içinde tuvaletini yapmak çok başarılı olunacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine, dinamik ve neşeli duruma geleceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında toplum içinde tuvaletini yapmak gördüyseniz:

  • Bazı işlerin en baştan yapılması gerekebilir ya da belli düzeltmeler gerekebilir.

Kahve falında toplum içinde tuvaletini yapmak hedeflerinin başarıya ulaşacağına, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında toplum içinde kaka yapmak sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında toplum içinde banyo yapmak istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına, ilim irfan sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında toplum içinde konuşmak kötü günler yaşayacağına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına delalettir.

Kahve falında toplum içinde namaz kılmak fal sahibinin rahatlığa kavuşacağına, çok zor duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında toplum içinde gaz çıkarmak hırsızlık yapacağına, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında toplum içinde yıkanmak parasını ve işini kaybedeceğine, iyilik bulacağına delalettir.

Kahve falında toplum içinde osurmak herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, iyi ruh halinin bozulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir