AnaSayfa / Genel / Kahve falında toplumda osurmak

Kahve falında toplumda osurmak

Kahve falında toplumda osurmak iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına, başarılı çalışmalara ortak olunacağına, maddi açıdan dibe vurulacağına, kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına, herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına, işinden ekmeğinden olacağına işarettir.

Kahve falında toplumda osurmak gördüyseniz:

  • Dostunuz olarak kabul ettiğiniz birisinin sizin hakkınızda yapmış olduğu bir dedikodu canınızın sıkılmasına neden olabilir.

Kahve falında toplum içinde osurmak isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında toplumda osurmak eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında toplumla namaz kılmak bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında toplum içinde gaz çıkarmak sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, ticarette zarar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında toplum içinde namaz kılmak huzurlu bir yaşam sürüleceğine, parasal anlamda rahat edeceğine işaret eder.

Kahve falında toplum içinde kaka yapmak yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında toplum içinde banyo yapmak elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında toplum içinde konuşmak işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir