AnaSayfa / Genel / Kahve falında toplu sünnet görmek

Kahve falında toplu sünnet görmek

Kahve falında toplu sünnet görmek büyük maddi kazanç elde edileceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, kendisi için faydalı şeyler yapacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına, şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, büyük kazançlar getireceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine delalettir.

Kahve falında toplu sünnet gördüyseniz:

  • Tamamen tesadüfi bir olay özel yaşamınızı veya iş hayatınızı ilgilendiren bir konuya olumlu bir ivme kazandırabilir.

Kahve falında toplu sünnet görmek haksızlıklara uğrayan fal sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük birinin sünnet olduğunu görmek konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına tabir olunur.

Kahve falında çocuğun sünnet edildiğini görmek kurulu düzeninin sürüp gideceğine, alacaklıların kapısını aşındıracağına yorulur.

Kahve falında bebek sünneti görmek ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sünnet olmak hastalanacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine delalettir.

Kahve falında oğlunun sünnet düğünü görmek ne yapacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sünnetlik görmek günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, güzel günler görüleceğine delalet eder.

Kahve falında sünnet çocuğunu görmek hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına, sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir