AnaSayfa / Genel / Kahve falında sünnet olmak

Kahve falında sünnet olmak

Kahve falında sünnet olmak darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine, fal sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine tabir olunur.

Kahve falında sünnet olmak gördüyseniz:

  • Olayların çözülebilmesi için, abartmamak koşuluyla açıkça konuşulması gerekiyor olabilir.

Kahve falında erkek çocuğu sünnet ettirmek gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında yeniden sünnet olmak birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına inanılır.

Kahve falında kendi oğlunun sünnet olduğunu görmek mutlu günler göreceğine, çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sünnet düğün görmek aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına alamet eder.

Kahve falında bir kişinin sünnet olduğunu görmek aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve fal sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkeğin sünnet olduğunu görmek çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında tekrar sünnet olmak sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, maddi sıkıntılarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu sünnetli görmek işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir