AnaSayfa / Genel / Kahve falında sünnetlik görmek

Kahve falında sünnetlik görmek

Kahve falında sünnetlik görmek işini layığı ile yerine getireceğine, çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına, sağlık sorunları varsa düzeleceğine delalettir.

Kahve falında sünnetlik gördüyseniz:

  • Kendi işlerinizi yapmaya odaklanmanız durumunda olacakları kontrol etme şansı bulabilirsiniz.

Kahve falında sünnet düğünü yapmak aileye yeni bir bebeğin katılacağına, zarar edilen işlerin yoluna gireceğine delalettir.

Kahve falında sabah namazının sünnetini kılmak yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına delalettir.

Kahve falında kızın sünnet olacağını görmek kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, günahlarından kurtulmak için Allah’a sığınacağına tabir olunur.

Kahve falında sünnet düğününde oynamak umutsuz olacağına, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine tabir olunur.

Kahve falında erkek bebeğin sünnet olduğunu görmek sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına, söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek sünneti görmek insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına işarettir.

Kahve falında sünnetli doğan bebek görmek iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine tabir olunur.

Kahve falında çocuğun sünnet olduğunu görmek çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına, devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir