AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük birinin sünnet olduğunu görmek

Kahve falında büyük birinin sünnet olduğunu görmek

Kahve falında büyük birinin sünnet olduğunu görmek çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, tamamen içine kapanacağına, umutların biteceğine, kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında büyük birinin sünnet olduğunu gördüyseniz:

  • Tahmin edilmesi zor durumların sinirlerinizi bozmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında büyük birinin sünnet olduğunu görmek sıkıntıların bu sayede aşılacağına, hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine alamet eder.

Kahve falında sünnet konvoyu görmek çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine yorulur.

Kahve falında eşini sünnetsiz görmek yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin sünnet olduğunu görmek haksızlığa uğranacağına, dualarından hayır görmeyeceğine yorulur.

Kahve falında çocuğunu sünnetli görmek bunu da herkese ilan edeceğine, insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına inanılır.

Kahve falında sünnet çocuğuna para vermek kötü kimselerle karşılaşamayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine rivayet eder.

Kahve falında kendi oğlunun sünnet olduğunu görmek fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında erkeğin sünnet olduğunu görmek çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir