AnaSayfa / Genel / Kahve falında suya şekil vermek

Kahve falında suya şekil vermek

Kahve falında suya şekil vermek uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına rivayet eder.

Kahve falında suya şekil vermek gördüyseniz:

  • Gönül ilişkilerinizde olumlu gelişmeler meydana gelebilir.

Kahve falında suya şekil vermek malından ve parasından kaybedeceğine, aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde şekiller görmek uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine delalet eder.

Kahve falında saç şekillendirmek hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına rivayet eder.

Kahve falında şekil değiştiren insan görmek tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına, bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına inanılır.

Kahve falında şekil değiştirmek mevki makam sahibiyken işten olunacağına, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine delalet eder.

Kahve falında sesli şekilde ağlamak çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında toplu şekilde ağlamak aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, mallarının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçlarını şekillendirmek Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, çok üst mevkilere yükseleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir