AnaSayfa / Genel / Kahve falında sesli bir şekilde ağlamak

Kahve falında sesli bir şekilde ağlamak

Kahve falında sesli bir şekilde ağlamak şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine, falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine, ağız tadının da hep yerinde kalacağına, sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, terfi alamayacağına, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına tabir olunur.

Kahve falında sesli bir şekilde ağlamak gördüyseniz:

  • Gittiğiniz herhangi bir yerde kalabalıktan bunalabilirsiniz.

Kahve falında sesli bir şekilde ağlamak oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına, daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sesli şekilde ağlamak arkasından gıybet edeceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine tabir olunur.

Kahve falında toplu şekilde ağlamak sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine, hayatının daha kolay olacağına ve fal sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine işarettir.

Kahve falında suya şekil vermek sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye rivayet etmektedir.

Kahve falında uygunsuz şekilde yakalanmak hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şekil çizmek para kazanmaya başlayacağına, onlarla birlikte hareket edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saç şekillendirici görmek kazançsız işler peşinde olmaya, ölümcül hastalıklara işaret rivayet eder.

Kahve falında çamura şekil vermek deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir