AnaSayfa / Genel / Kahve falında toplanmış ceviz görmek

Kahve falında toplanmış ceviz görmek

Kahve falında toplanmış ceviz görmek çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına rivayet eder.

Kahve falında toplanmış ceviz gördüyseniz:

  • Her iki tarafta ilgisizlikten yakınabilir veya öncelik sırasını kendi adlarına kullanmanızı bekleyebilirler.

Kahve falında toplanmış ceviz görmek eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına, parasını ve malını kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında eşyaları toplanmış görmek ferahlayacağına, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına alamet eder.

Kahve falında top oynandığını görmek sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına, büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına delalettir.

Kahve falında toplanmış armut görmek kalabalık aile toplantılarına katılacağına, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine tabir olunur.

Kahve falında sarı top görmek sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine, rahat yaşayacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğinle top oynamak kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına delalet eder.

Kahve falında altın toplarken görmek kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil erik toplarken görmek dualarından hayır görmeyeceğine, ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir