AnaSayfa / Genel / Kahve falında topal yürümek

Kahve falında topal yürümek

Kahve falında topal yürümek kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında topal yürümek gördüyseniz:

  • Politik olmak veya uzlaşmak güç gösterisinde bulunmaktan daha çok iş görebilir.

Kahve falında topallayarak yürümek üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında topal yürümek çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına alamet eder.

Kahve falında topallayarak yürüdüğünü görmek kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine, çok büyük adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında topal bir kadın görmek büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine yorulur.

Kahve falında topal kedi görmek bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, bir süre bu duruma çare bulamayacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşını topal görmek bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına, hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına işaret eder.

Kahve falında kendini topal görmek herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, rakiplerini arkasında bırakacağına inanılır.

Kahve falında topal adam görmek yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir