AnaSayfa / Genel / Kahve falında topallayarak yürümek

Kahve falında topallayarak yürümek

Kahve falında topallayarak yürümek sorunların akıl yoluyla çözüleceğine, bunu şeref sayacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine, uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına, içinin huzurla dolacağına, çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında topallayarak yürümek gördüyseniz:

  • Harekete geçin , reklamınızı veya varsa sunumlarınızı yapın olumlu yönde dikkat çekebilirsiniz.

Kahve falında topallayarak yürümek zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında topallayarak yürüdüğünü görmek atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına alamet eder.

Kahve falında topal yürümek beklentilerinin gerçekleşeceğine, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasını topal görmek sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayağı topal görmek maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında babayı topal görmek yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sağlam birini topal görmek her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında topal kedi görmek hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir