AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini topal görmek

Kahve falında birini topal görmek

Kahve falında birini topal görmek daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, kendisini ona adayacağına, rahat bir nefes alacağına, başarılarının çoğalacağına, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına delalet eder.

Kahve falında birini topal gördüyseniz:

  • Evde tartışabilirsiniz.

Kahve falında sağlam birini topal görmek çok iyi sonuçlar vereceğine, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında topal inek görmek daha fazla rızık elde edileceğine, yeni bir sayfa açacağına delalettir.

Kahve falında topal yürümek cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, kendisi için mal mülk alacağına delalettir.

Kahve falında topal erkek görmek üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, şansının açılacağına inanılır.

Kahve falında topal insan görmek akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında topallayan adam görmek yüzlerinin gülmesini sağlayacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyü topal görmek çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına inanılır.

Kahve falında topal biriyle evlenmek mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir