AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyi topal görmek

Kahve falında sevgiliyi topal görmek

Kahve falında sevgiliyi topal görmek yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine yorulur.

Kahve falında sevgiliyi topal gördüyseniz:

  • Duygusal yakınlıklarda şanslısınız.

Kahve falında sevgiliyi topal görmek aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşını topal görmek evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına inanılır.

Kahve falında topal köpek görmek hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden fal, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına inanılır.

Kahve falında topal bir kadın görmek helal ve bol rızka kavuşacağına, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına tabir olunur.

Kahve falında kendini topal görmek yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında ayağını topal görmek tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında babayı topal görmek maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayağı topal görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir