AnaSayfa / Genel / Kahve falında topal biriyle evlenmek

Kahve falında topal biriyle evlenmek

Kahve falında topal biriyle evlenmek kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine, ağız tadı ile yaşanacağına, kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine, rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine, rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında topal biriyle evlenmek gördüyseniz:

  • Sizi tartışmaya çeken kişilere izin vermemelisiniz.

Kahve falında topal biriyle evlenmek zorlukları teker teker aşacağına, darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına yorulur.

Kahve falında birini topal görmek onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına, kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine delalet etmektedir.

Kahve falında topal koyun görmek yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine yorulur.

Kahve falında başkasını topal görmek cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine delalettir.

Kahve falında eşini topal görmek çok başarılı olacağına, elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında topal görmek sözlerinden çıkmayacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına alamet eder.

Kahve falında topallayarak yürümek işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine rivayet eder.

Kahve falında babayı topal görmek yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir