AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini top sakallı görmek

Kahve falında kendini top sakallı görmek

Kahve falında kendini top sakallı görmek herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, ummadığı yerden rızka nail olmaya, çeşitli gelişmeler yaşayacağına, borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine, mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına, bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendini top sakallı gördüyseniz:

  • Sorunları tırmandırırsanız, uzun süre tatzılıklar devam edebilir.

Kahve falında top sakal olduğunu görmek ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini top sakallı görmek atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında top sakallı birini görmek yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında top sakallı kadın görmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında top sakal bırakmak yeni kararlar alınacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında top sakallı erkek görmek işlerini tek başına yöneteceğine, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına işaret eder.

Kahve falında top sakal görmek bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında ünlü biriyle top oynamak o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir