AnaSayfa / Genel / Kahve falında top sakallı birini görmek

Kahve falında top sakallı birini görmek

Kahve falında top sakallı birini görmek kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, yüzünün güleceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine, rahat bir hayat sürüleceğine, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında top sakallı birini gördüyseniz:

  • Mutluluk getirici çabuk kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında top sakal olduğunu görmek borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine tabir olunur.

Kahve falında top sakallı erkek görmek işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, birçok ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında top sakal bırakmak sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine delalet eder.

Kahve falında top sakallı kadın görmek bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında top sakal görmek yakın bir dostla ters düşüleceğine, aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine rivayet eder.

Kahve falında top sakallı birini görmek işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında kendini top sakallı görmek eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına delalettir.

Kahve falında toplanmış eşyalar görmek yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir