AnaSayfa / Genel / Kahve falında top fırlatmak

Kahve falında top fırlatmak

Kahve falında top fırlatmak aydınlığa çıkılacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına alamet eder.

Kahve falında top fırlatmak gördüyseniz:

  • Sabrınızı kaybedebilirsiniz.

Kahve falında top fırlatmak çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, içinin ferahlayacağına delalet eder.

Kahve falında sandalye fırlatmak hanesine bolluk ve bereket dolacağına, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gökyüzüne fırlatılmak hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında fırat nehrine düşmek hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine işarettir.

Kahve falında ok fırlatmak elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına inanılır.

Kahve falında havaya fırlatmak çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına, hayata karşı zayıf davranmayacağına işarettir.

Kahve falında birine bardak fırlatmak büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede fal sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine alamet eder.

Kahve falında kitap fırlatmak üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir