Kahve falında top atıldığını görmek

Kahve falında top atıldığını görmek istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, insanları kıracağına, üzeceğine, atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, maddi anlamda rahatlamaya, ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında top atıldığını gördüyseniz:

  • Öfkenizi kontrol edememeniz durumunda geçmişe bağlı konularda sert bedeller ödenebilir.

Kahve falında top atıldığını görmek uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üniversiteden atılmak zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nezarete atılmak yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına işaret eder.

Kahve falında kendine taş atıldığını görmek sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, çok zor duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında meslekten atılmak bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine işaret eder.

Kahve falında nişanın atıldığını görmek güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, kazancın az da olsa yitirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında terlik atıldığını görmek bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına delalettir.

Kahve falında dikiş atıldığını görmek üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top