AnaSayfa / Genel / Kahve falında top ateşi görmek

Kahve falında top ateşi görmek

Kahve falında top ateşi görmek dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, özlem gidereceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine, oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında top ateşi gördüyseniz:

  • Alışılmadık bazı teklifler hayatınızı bambaşka bir noktaya çevirebilir.

Kahve falında gökyüzünde ateş topları görmek yakaladığı bu şansın garanti olacağına, engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında ateşli top görmek horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında ateş toplarının düştüğünü görmek kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine işaret eder.

Kahve falında top ateşi görmek hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına delalettir.

Kahve falında camide toplanmak iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına delalettir.

Kahve falında evde toplanmış eşya görmek sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında top oynayan insanlar görmek hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin toplandığını görmek yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir