AnaSayfa / Genel / Kahve falında tomurcuklu çiçek görmek

Kahve falında tomurcuklu çiçek görmek

Kahve falında tomurcuklu çiçek görmek adeta havalara uçacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına, çok mutlu olacağına, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tomurcuklu çiçek gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzde değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında çiçek tomurcuğu görmek eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine işaret eder.

Kahve falında tomurcuklu çiçek görmek yapılan hataların tekrarlanmayacağına, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına işarettir.

Kahve falında beyaz tomurcuk gül görmek umutlarını yitireceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına delalettir.

Kahve falında sarı tomurcuk gül görmek o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına delalet eder.

Kahve falında tomurcuk kırmızı gül görmek iyi şeyler yaşayacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında tomurcuk görmek kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına tabir olunur.

Kahve falında tomurcuk gül koparmak insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tomurcuk gül almak maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir