AnaSayfa / Genel / Kahve falında gül tomurcuğu görmek

Kahve falında gül tomurcuğu görmek

Kahve falında gül tomurcuğu görmek istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, güzel bir ilişkiye başlanacağına, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gül tomurcuğu gördüyseniz:

  • Bazi kisilerin sizi engelledigi veya bazi kisilerin eksiklikleri nedeniyle isleriniz bozuldugu hissine kapilabilirsiniz.

Kahve falında pembe tomurcuk gül görmek görmediği yerlere gideceğine, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz tomurcuk gül görmek dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına işaret eder.

Kahve falında tomurcuk gül almak illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, ortaklı işlere girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tomurcuk kırmızı gül görmek şüpheli bir olay yaşanacağına, başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında tomurcuk kırmızı gül almak yenileneceğine, evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına rivayet eder.

Kahve falında tomurcuk pembe gül görmek sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı tomurcuk gül görmek maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına tabir olunur.

Kahve falında gül tomurcuğu görmek psikolojik sorunların geride kalacağına, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir