AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı tomurcuk gül görmek

Kahve falında sarı tomurcuk gül görmek

Kahve falında sarı tomurcuk gül görmek elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sarı tomurcuk gül gördüyseniz:

  • Agresif bir tutum içine girmektense açıklayıcı veya iletişime açık bir tavrı benimsemeniz olayların pozitif akışında önemli rol oynayabilir.

Kahve falında sarı tomurcuk gül görmek yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalettir.

Kahve falında tomurcuk kırmızı gül almak evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tomurcuk gül koparmak işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, bol bol moral depolanacağına delalettir.

Kahve falında tomurcuk kırmızı gül görmek acıların ve gözyaşının dineceğine, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına delalettir.

Kahve falında tomurcuk gül görmek aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tomurcuk gül almak sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz tomurcuk gül görmek esenlik bulacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında tomurcuk pembe gül görmek mal mülk sahibi olacağına, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir