AnaSayfa / Genel / Kahve falında tomurcuk gül koparmak

Kahve falında tomurcuk gül koparmak

Kahve falında tomurcuk gül koparmak bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine, zorlukları yakın bir zamanda aşacağına, işinde en iyisi olacağına, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine, çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine alamet eder.

Kahve falında tomurcuk gül koparmak gördüyseniz:

  • Talepkar veya fikirlerinde ısrarcı olan kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında tomurcuk kırmızı gül almak yeni bir sosyal çevreye girileceğine, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine işarettir.

Kahve falında tomurcuk gül koparmak masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına inanılır.

Kahve falında tomurcuk kırmızı gül görmek bereketli ve hayırlı olacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz tomurcuk gül görmek sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına alamet eder.

Kahve falında gül tomurcuğu görmek çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine tabir olunur.

Kahve falında tomurcuk gül almak rızkın da aynı oranda çoğalacağına, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı tomurcuk gül görmek güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine inanılır.

Kahve falında tomurcuk pembe gül görmek sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına, sevdiği insana kavuşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir