AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırpanla görmek

Kahve falında tırpanla görmek

Kahve falında tırpanla görmek bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine, kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine, zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine, işlerine verimin hâkim olacağına, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına yorulur.

Kahve falında tırpanla gördüyseniz:

  • Bazı konularda sinirli davranışlarınızın zararını görebilirsiniz.

Kahve falında tırpan bilemek konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına alamet eder.

Kahve falında tırpanla ot biçmek kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tırpan görmek sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında tırpanla görmek sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında tırpan biçmek özellikle para konusunda şansının açılacağına, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine tabir olunur.

Kahve falında tırpanla ekin biçmek çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına, hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tırpanla çayır biçmek yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir