AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasını kanser görmek

Kahve falında babasını kanser görmek

Kahve falında babasını kanser görmek çok iyi giden işlerin duracağına, rızkının da çoğalacağına, zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, huzurunun yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında babasını kanser gördüyseniz:

  • Ani hareketleri veya tepkileri olan veya aceleci kişiler yüzünden zor durumda kalabilirsiniz.

Kahve falında babanın kanser olduğunu görmek onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında babayı kanser görmek ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında babanın kanser olduğunu öğrenmek eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine delalettir.

Kahve falında babasının kanser olduğunu görmek sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, markasını duyuracağına delalet eder.

Kahve falında babasını kanser görmek uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, her geçen gün daha profesyonel olacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğinin kanser olduğunu görmek yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına, ruhunun dinleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin kanser olduğunu görmek hak yolunda bir yaşam süreceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine delalettir.

Kahve falında birini kanser olduğunu görmek işlerin büyük başarılar getireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir