AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasının kanser olduğunu görmek

Kahve falında babasının kanser olduğunu görmek

Kahve falında babasının kanser olduğunu görmek tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, dileklerinin yerine geleceğine, bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına, elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına işarettir.

Kahve falında babasının kanser olduğunu gördüyseniz:

  • Sonuçları farklıdır.

Kahve falında babanın kanser olduğunu görmek ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına yorulur.

Kahve falında babasının kanser olduğunu görmek rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına delalet eder.

Kahve falında babasını kanser görmek rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına işarettir.

Kahve falında babanın kanser olduğunu öğrenmek her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babayı kanser görmek kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına delalettir.

Kahve falında kanserli biri görmek bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine yorulur.

Kahve falında boğaz kanseri olduğunu görmek üstünlük elde edeceğine, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında bağırsak kanseri olmak sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, herkesin takdirinin toplanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir