AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnağında oje görmek

Kahve falında tırnağında oje görmek

Kahve falında tırnağında oje görmek zenginleşeceğine, her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, gelirinin çoğalacağına, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında tırnağında oje gördüyseniz:

  • Bazı değişiklikler yapılması gerekiyorsa diğerlerinin değil, sizin istediğiniz değişiklikler olmasına gayret edin.

Kahve falında ojeli tırnak görmek çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine delalettir.

Kahve falında tırnağında kırmızı oje görmek yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tırnaklarında oje görmek işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tırnağa pembe oje sürmek rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine işarettir.

Kahve falında pembe ojeli tırnak görmek mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil ojeli tırnak görmek sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına delalet eder.

Kahve falında ojeli ayak tırnağı görmek işlerinin yarım kalacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine delalettir.

Kahve falında tırnaklarına oje görmek elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına, sorunların sürekli artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir