AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnak pisliği görmek

Kahve falında tırnak pisliği görmek

Kahve falında tırnak pisliği görmek başının ağrıyacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, büyük atılımlar yapacağına, aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına delalet eder.

Kahve falında tırnak pisliği gördüyseniz:

  • Ani hareketleri veya tepkileri olan veya aceleci kişiler yüzünden zor durumda kalabilirsiniz.

Kahve falında tırnak pisliğini temizlemek gönlünün rahata ereceğine, hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tırnak pisliği temizlemek işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tırnak pisliği görmek insanlarla arasının iyi olacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında insan ve hayvan pisliği görmek sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, işinde verimsiz olacağına yorulur.

Kahve falında insan pisliğine düşmek daha rahat bir hayatı olacağına, işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına delalettir.

Kahve falında tuvalet pisliği yıkamak her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük pisliğini görmek karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına, hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin içinde insan pisliği görmek duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir