AnaSayfa / Genel / Kahve falında insan ve hayvan pisliği görmek

Kahve falında insan ve hayvan pisliği görmek

Kahve falında insan ve hayvan pisliği görmek geçim sıkıntısı çekeceğine, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına delalet eder.

Kahve falında insan ve hayvan pisliği gördüyseniz:

  • Konuşmalar istediğiniz gibi sonuçlanmazsa nedeni siz olmayacaksınız.

Kahve falında insan ve hayvan pisliği görmek işlerinde bereket olacağına, çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine yorulur.

Kahve falında hayvan pisliğine batmak kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hayvan pisliği yediğini görmek zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, fal sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına rivayet eder.

Kahve falında hayvan pisliğini yediğini görmek yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında hayvan pisliğinde yürümek neşesinin yerine geleceğine, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına işaret eder.

Kahve falında hayvan pisliği yemek alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ahırda hayvan pisliği görmek yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, makamını kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında hayvan pisliği taşımak istenenden daha fazla mala sahip olunacağına, aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir