AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak mantar görmek

Kahve falında ayak mantar görmek

Kahve falında ayak mantar görmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına yorulur.

Kahve falında ayak mantar gördüyseniz:

  • Maddiyatçı yapıda olarak tanıdığınız bir insanın beklenmedik cömertlikleri sizi şaşırtabilir.

Kahve falında mantarlı ayak görmek rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine delalet eder.

Kahve falında ayak mantar görmek sevdikleri ile birlikte olacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mantar ayak görmek yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, düşlediği evliliğin gecikeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayağında mantar görmek kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayak mantarı görmek zenginliğe, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında ayaklarında mantar görmek rahat şekilde geçineceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kurtlu mantar toplamak ağız tadı ile yaşanacağına, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mantar pişirdiğini görmek zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, düştüğü zor durumdan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir