AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnağa mavi oje görmek

Kahve falında tırnağa mavi oje görmek

Kahve falında tırnağa mavi oje görmek sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve fal sahibinin yardım edeceğine, yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, ticaretinin açılacağına, birçok sıkıntıya iyi geleceğine, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine tabir olunur.

Kahve falında tırnağa mavi oje gördüyseniz:

  • Biraz içe kendinize kapanın.

Kahve falında tırnağa mavi oje görmek ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine işarettir.

Kahve falında tırnağa mavi oje sürmek yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayak tırnaklarını ojeli görmek herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tırnaklarına oje sürmek bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına işarettir.

Kahve falında erkeğin tırnağında oje görmek kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına yorulur.

Kahve falında tırnakta beyaz oje görmek canın ve malının da her zaman güvende olacağına, kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayak tırnaklarında oje görmek kariyer planının altüst olacağına, işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında ayak tırnağına oje sürmek kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, onu yalnız bırakmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir