AnaSayfa / Genel / Kahve falında tır çarptığını görmek

Kahve falında tır çarptığını görmek

Kahve falında tır çarptığını görmek kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine, önünün açılacağına, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına, sağlıkla ilgili gelişmelere, dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, beklentilerinin yerine geleceğine, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine işarettir.

Kahve falında tır çarptığını gördüyseniz:

  • Mali ya da sağlıkla ilgili konularda veya gücü elinde bulunduran kişilerle ilişkilerde zorluklar yaşanabilir.

Kahve falında tır çarptığını görmek rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tır dorsesi görmek fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına, saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza delalettir.

Kahve falında yükseğe tırmanmaya çalışmak işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında mavi tır görmek çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, ancak fal sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüklü tır görmek son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tır lastiği görmek ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında tıra binmek maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına inanılır.

Kahve falında beyaz tır görmek ekmeğine leke süreceğine, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir