AnaSayfa / Genel / Kahve falında tiner içmek

Kahve falında tiner içmek

Kahve falında tiner içmek başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine işaret eder.

Kahve falında tiner içmek gördüyseniz:

  • Biraz da kendi hayatınıza zaman ayırın.

Kahve falında tiner içmek hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında tinerciden kaçmak elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tinercilerden kaçmak kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve fal sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tiner görmek kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında tinerci görmek dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş birinden su alıp içmek bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında testiden su içmek azla yetinmek zorunda kalmayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken su içmek ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine, kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir