Kahve falında tinerciden kaçmak

Kahve falında tinerciden kaçmak sıkıntılarını aşacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, işlerinin bir anda bozulacağına, mutluluğun günden güne daha da artacağına, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tinerciden kaçmak gördüyseniz:

  • Başkalarının doğrultusunda ilerleyerek ya da planlarına uyarak kendi istediğiniz şeyleri yapmanız veya hedeflerinize ulaşmanız zor olabilir.

Kahve falında tinercilerden kaçmak koşulların her geçen gün düzeleceğine, huzursuz bir ortamdan çıkılacağına işarettir.

Kahve falında tinerciden kaçmak itibar göreceğine, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tiner görmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, hepsinin alın terinin karşılığı olacağına işarettir.

Kahve falında tinerci görmek yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında tiner içmek sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine inanılır.

Kahve falında herkesten kaçmak direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında deccalden kaçmak etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında cinden kaçmak kötü halin son bulacağına, onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top