AnaSayfa / Genel / Kahve falında el ısırmak

Kahve falında el ısırmak

Kahve falında el ısırmak sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, en küçük sorunda parlayacağına alamet eder.

Kahve falında el ısırmak gördüyseniz:

  • Bireysel düşünecek, olaylarla daha yakından ilgileneceksiniz.

Kahve falında karıncanın elini ısırdığını görmek dertlerin biteceğine, yeni bir araba satın alınacağına alamet eder.

Kahve falında ölünün elini ısırmak dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine yorulur.

Kahve falında el ısırmak ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elini yılan ısırmak hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına, başka işler deneyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında farenin elini ısırdığını görmek çok istenen bir konuda geri adım atılacağına, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin elini ısırdığını görmek yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ineğin elini ısırdığını görmek inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine yorulur.

Kahve falında başkasının elini ısırmak kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine, gelecekte kendisine kazanç getirecek ve rahat etmesini sağlayacak fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir