AnaSayfa / Genel / Kahve falında maymun saldırısına uğramak

Kahve falında maymun saldırısına uğramak

Kahve falında maymun saldırısına uğramak engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına, hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına, daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, pek çok kişiye yanında iş vereceğine yorulur.

Kahve falında maymun saldırısına uğramak gördüyseniz:

  • Bazı konularda açık davranmamanız veya sır saklamanız problemlere neden olabilir.

Kahve falında maymun saldırısına uğramak hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aslan saldırısına uğramak kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına, parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına rivayet eder.

Kahve falında kaplumbağa saldırısına uğramak istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına, büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına rivayet eder.

Kahve falında insanların saldırısına uğramak kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına, kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaplan saldırısına uğramak karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına tabir olunur.

Kahve falında farenin saldırısına uğramak yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine yorulur.

Kahve falında kedi saldırısına uğramak uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında koçun saldırısına uğramak yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir