Kahve falında altın yüzüğü atmak

Kahve falında altın yüzüğü atmak yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, hafifleyeceğine, yeni bir semte taşınılacağına inanılır.

Kahve falında altın yüzüğü atmak gördüyseniz:

  • Maddi veya yaratıcılık gerektiren konularda meydana gelen beklenmedik gelişmeler dikkatinizi çekebilir.

Kahve falında altın yüzük atmak bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın yüzüğü atmak kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına, kız çocuğunun olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında söz yüzüğünü atmak bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında yüzük atmak ayrılmak kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına, fal sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında parmaktan yüzük atmak gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında denize yüzük atmak para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına delalet eder.

Kahve falında eşine yüzük atmak çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında söz yüzüğü atmak aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına, huzurlu ve sağlıklı olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top