AnaSayfa / Genel / Kahve falında tilki ısırdığını görmek

Kahve falında tilki ısırdığını görmek

Kahve falında tilki ısırdığını görmek aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine, kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına işarettir.

Kahve falında tilki ısırdığını gördüyseniz:

  • Size yapılan istekler başta önemsiz gibi görünseler bile ilerde sizi çok zorlayabilirler.

Kahve falında tilki ısırdığını görmek başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına inanılır.

Kahve falında tilki eti görmek düşman olduklarının anlaşılacağına, dertlerinin dermanını bulacağına delalettir.

Kahve falında tilki ve kedi görmek bunun da fal sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına alamet eder.

Kahve falında kızıl tilki görmek sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, yarınlarına umutla bakacağına rivayet eder.

Kahve falında evinde tilki görmek inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında tilki kovalamak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tilkiye taş atmak çok daha iyi başarılar kazanacağına, doğru seçimler yapacak olan fal sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına delalet eder.

Kahve falında tilki ve kurt görmek iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, karanlıkların aydınlanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir