AnaSayfa / Genel / Kahve falında tezgah silmek

Kahve falında tezgah silmek

Kahve falında tezgah silmek yeni ev eşyaları alınacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, sorunların ve sıkıntıların artacağına, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tezgah silmek gördüyseniz:

  • Bakış açınızı yenileyebilir, yeni yöntemler geliştirebilir, yeni bağlantılar kurabilir veya yeni bir yolda yürümeye başlayabilirsiniz.

Kahve falında tezgah silmek üzüleceğine, yıpranacağına, işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında torna tezgahı görmek gücünün ve şansının yaver gideceğine, rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına yorulur.

Kahve falında manav tezgahı görmek mutluluğun aileye geri döneceğine, başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine işarettir.

Kahve falında balıkçı tezgahı görmek çekilen sıkıntıların son bulacağına, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında balık tezgahında balık görmek iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına delalettir.

Kahve falında mutfak tezgahı temizlemek fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine, bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz tezgah görmek maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına işaret eder.

Kahve falında mermer tezgah görmek ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, bereketinin artacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir