AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz tezgah görmek

Kahve falında beyaz tezgah görmek

Kahve falında beyaz tezgah görmek zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine, yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, hayırlı bir kısmetle tanışacağına, büyük bir ikilemde kalacağına, istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz tezgah gördüyseniz:

  • Biraz da dinlenin en iyisi kısa kır gezileri olabilir.

Kahve falında beyaz tezgah görmek refah içinde bir hayat yaşanacağına, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında mutfak tezgahının kırıldığını görmek işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine yorulur.

Kahve falında mutfak tezgahını temizlemek epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tezgah açmak kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine, büyük tartışmaların sonlanacağına yorulur.

Kahve falında balık tezgahı görmek kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına, dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına delalet eder.

Kahve falında dokuma tezgahı görmek darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sebze tezgahı görmek yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında tezgahta canlı balık görmek sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir