AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık tezgahında balık görmek

Kahve falında balık tezgahında balık görmek

Kahve falında balık tezgahında balık görmek dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına, işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına işarettir.

Kahve falında balık tezgahında balık gördüyseniz:

  • Daha derin istekleri belli etmeniz ters tepebilir.

Kahve falında balık tezgahı görmek yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında balıkçı tezgahı görmek hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine inanılır.

Kahve falında tezgahtan balık satın almak aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında balık tezgahında balık görmek zorlukların giderileceğine, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına işarettir.

Kahve falında tezgahta balık görmek her zaman iyilikleriyle anılacağına, bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında tezgahta canlı balık görmek zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına işaret eder.

Kahve falında halı dokuma tezgahı görmek çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına, ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında mutfak tezgahının kırıldığını görmek bunalıma düşeceğine, koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir