AnaSayfa / Genel / Kahve falında tezgah açmak

Kahve falında tezgah açmak

Kahve falında tezgah açmak ortalığın karışacağına, tazeleneceğine ve canlanacağına, kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına, çok güzel günler geçirileceğine, bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine, uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tezgah açmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda gözle görülür bir dirençle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında pazarda tezgah açmak inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tezgah açmak hiçbir sorun yaşamayacağına, onlardan yana üzüntüye düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında torna tezgahı görmek ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, ortaklı işlere iştirak edileceğine rivayet eder.

Kahve falında tezgah silmek elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine tabir olunur.

Kahve falında mutfak tezgahı temizlemek kişinin iyi hale geleceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine inanılır.

Kahve falında manav tezgahı görmek elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mutfak tezgahının kırıldığını görmek ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına, sorunların sürekli artacağına işaret eder.

Kahve falında sebze tezgahı görmek neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, yeni bir eve ve semte taşınılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir