AnaSayfa / Genel / Kahve falında sebze tezgahı görmek

Kahve falında sebze tezgahı görmek

Kahve falında sebze tezgahı görmek bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, verdiği vaatleri yerine getireceğine, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına, çok iyi işler gerçekleştireceğine, kurulan hayallerin yıkılacağına, özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında sebze tezgahı gördüyseniz:

  • Bazı olayları, konuları ya da işleri farklı şekilde ele almanızda fayda var.

Kahve falında sebze tezgahı görmek işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, kötü bir duruma düşürüleceğine yorulur.

Kahve falında dokuma tezgahı görmek fal sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına yorulur.

Kahve falında balık tezgahı görmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine delalettir.

Kahve falında balıkçı tezgahı görmek kendisini korumaya alacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında halı dokuma tezgahı görmek bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında balık tezgahında balık görmek muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine tabir olunur.

Kahve falında mutfak tezgahı temizlemek arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tezgahtan balık satın almak huzurunu yerine getireceğine, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir