AnaSayfa / Genel / Kahve falında pazarda tezgah açmak

Kahve falında pazarda tezgah açmak

Kahve falında pazarda tezgah açmak eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, öz güveninin yerine geleceğine, kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına, sıkıntılarını atlatacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında pazarda tezgah açmak gördüyseniz:

  • Tartışma ortamlarını körüklemek yerine, biraz ertelemekte fayda var.

Kahve falında pazarda tezgah açmak kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine rivayet eder.

Kahve falında tezgah açmak işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına, problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına alamet etmektedir.

Kahve falında balık tezgahı görmek bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine delalet eder.

Kahve falında mutfak tezgah görmek daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına, bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında mutfak tezgahı temizlemek büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına alamet eder.

Kahve falında balık tezgahında balık görmek kazançlı bir ortaklık kurulacağına, falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında takı tezgahı görmek aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, düşmanlarına da dost olacağına işaret eder.

Kahve falında torna tezgahı görmek işindeki bereketin de çoğalacağına, kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir