Kahve falında teyzeye gitmek

Kahve falında teyzeye gitmek ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, stresini atacağına inanılır.

Kahve falında teyzeye gitmek gördüyseniz:

  • Geçmişte yaşadığınız hayalkırıklıklarının üstesinden gelerek, kendinizde isteklerinizi gerçekleştirme gücünü bulabilirsiniz.

Kahve falında teyzesinin evine gitmek sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında teyzeye gitmek genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında teyze evine gitmek eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında teyzenin evine gitmek aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında teyzesini öpmek boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına, parasal olarak çok kazanç elde edileceğine işarettir.

Kahve falında teyze kızına sarılmak hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine delalettir.

Kahve falında annesinin teyzesini görmek gözünü para hırsı bürüyeceğine, bazı sorunların başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında teyzesini hasta görmek geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir