AnaSayfa / Genel / Kahve falında teyzenin evine gitmek

Kahve falında teyzenin evine gitmek

Kahve falında teyzenin evine gitmek işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, çaresiz kalacağına, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına tabir olunur.

Kahve falında teyzenin evine gitmek gördüyseniz:

  • Kendinizi ne kadar buna hazırlarsanız o kadar da üzüntünüz hafifler.

Kahve falında teyze evine gitmek cesaret ve inançla hareket edeceğine, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına işarettir.

Kahve falında teyzesinin evine gitmek refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında teyzenin evine gitmek kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, sakin ve huzurlu günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında teyzeye gitmek işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında teyzenin evini görmek sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine yorulur.

Kahve falında teyzemin evini görmek kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine, zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında teyzesinin evini görmek ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına yorulur.

Kahve falında ölü birinin evine gitmek onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir