AnaSayfa / Genel / Kahve falında teyzesine sarılmak

Kahve falında teyzesine sarılmak

Kahve falında teyzesine sarılmak işinin gücünün hep rast gideceğine, insanların afiyet bulacağına, istediği başarıyı göstereceğine, ticaretinin gelişeceğine, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında teyzesine sarılmak gördüyseniz:

  • Hissi yönden aşırı etkilenmeniz kendinizi kandırma eğiliminde olabileceğinizi gösteriyor.

Kahve falında teyzeye sarılmak dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında teyze sarılmak uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında yaşlı teyzeye sarılmak çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına tabir olunur.

Kahve falında teyzesine sarılmak hem de yeni mülkler satın alacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında teyze kızına sarılmak borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında teyzeye sarılıp ağlamak çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş teyzeye sarılmak sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında teyze torunu görmek büyük ve güzel işler yapacağına, maddi olarak kötü bir karara varılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir