Kahve falında ölmüş teyzeye sarılmak

Kahve falında ölmüş teyzeye sarılmak sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan fal sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, ailesi ile mutlu olacağına, dertlerin bölüşüleceğine, umutsuzluk yaşanacağına, verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş teyzeye sarılmak gördüyseniz:

  • Uzun süredir kendi halinde devam eden bir konu gereken hassasiyetle ele alınabilir.

Kahve falında teyze kızına sarılmak sevdiği bazı kişileri kıracağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş teyzeye sarılmak kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında teyzesine sarılmak şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında teyzeye sarılmak zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize, içini açmaya karar vereceğine işarettir.

Kahve falında yaşlı teyzeye sarılmak yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine rivayet eder.

Kahve falında teyzeye sarılıp ağlamak çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına tabir olunur.

Kahve falında teyze sarılmak kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına alamet eder.

Kahve falında teyzemin elini öpmek kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir